Un comentariu pe contul Facebook al lui Sebastian Duma – 30 noiembrie 2020

facebook.com/victor.duma/posts/10224950487974602

Alin Cristea: „fiecare separat sau luați împreună, nu valorează nici cât o ceapă degerată” ??? [despre PNL-istii Florica Chereches si Ioan Cupasa] Sebi, ai luat-o razna!

Sebastian Duma: Alin Cristea, poate că ai tu argumente care să mă contrazică. Faptul că te-ai transformat, subit, în avocatul lor și mă ataci cu o vervă demnă de o cauză mai bună nu ține loc de argumente. Poate că există o explicație, totuși. Una pe linie religioasă, poate?…

Alin Cristea: 1. Nu m-am transformat in avocatul lor. Sint insa loial adevarului. Si solicit, din partea celor care se exprima in spatiul public, sa isi reformuleze declaratiile ignobile. 2. Sugestia lui Sebastian Duma ca ar exista o explicatie „pe linie religioasa” a interventiei mele e cu totul debila, nu are de a face cu REALITATEA, nu are legatura cu persoana si activitatea mea publica. Dar si daca ar exista, tot nu ar exista vreo scuza pentru formula „fiecare separat sau luați împreună, nu valorează nici cât o ceapă degerată”. 3. E ingrijorator faptul ca Sebastian Duma nu si-a asumat gafa impardonabila. A sarit, degeaba, la gitul meu. Miza e… gitul lui.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s