Din epoca magnificului Ilie Bolojan (67)

„Nu trecură nici două săptămâni de la alegeri și trebuie să-l pomenesc din nou pe prea-harnicul nostru ex-primar, care, deși neinstalat încă în jilțul de președinte de județ, și-a adus aminte că este președinte de filială PNL și că se află într-un moment de putere maximă, când îi este permis orice. Așa că a simțit nevoia să ucidă puțin democrația din partid la desemnarea candidaților pentru parlamentare, fiindcă, deh, așa sunt ei, președinții, știu mai bine cum stă treaba.

Scurtul mariaj al PNL cu PSD de acum 9 ani, acea uniune împotriva naturii, a logicii și a bunului simț numită USL, care a lăsat mulți români fără opțiune de vot pe termen lung, pare să fi gravat ceva urme în know-how-ul politic al domnului Bolojan. […]

Alegerile interne în PNL Bihor au murit, s-a votat fără comentarii lista impusă de șefu’. Desființarea competiției interne într-un partid poate fi catalogată drept aroganță bazată pe putere și, adeseori, este primul pas către pierzanie. Nu comentez lista lui Bolojan și nici competențele membrilor ei, care sunt convins că se vor descurca în Parlament, ci doar moartea unui principiu simplu, însă esențial, care stătea cândva la baza funcționării partidelor.”

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/gata-cu-democratia-si-in-pnl-159498.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s