Un comentariu pe contul Facebook al lui Adrian Criș – 24 august 2020

Adrian Criș (Bihoreanul) a semnalat pe contul său Facebook articolul din Bihoreanul: Fraţi pocăiţi, purtaţi mască

Marius Mesteru: Ca de obicei marca Adi Cris, documentat scurt si la obiect. Corect spus moncher…pt cine are cu ce judeca si nu are masca pe creier!

Alin Cristea: „documentat scurt si la obiect”? Nu cred! Am mai scris, de-a lungul anilor, ca presa oradeana sta prost cu informatiile cind e vorba de mediul crestin (evanghelic). Faptul ca Adrian Cris continua sa foloseasca denumiri din spectrul confesional, cind, de fapt, e vorba doar de un segment al societatii, indica doar lipsa de etica profesionala.

Alin Cristea: „Faptul că mulţi neoprotestanţi devin victimele Covid e o realitate”?… Ce inseamna pentru Adrian Cris „multi”? 1%? 10%? 25%? In ce fel isi poate sustine afirmatia? informatii de pe Facebook? Dar si daca ‘realitatea’ ar fi asta, statistica se face pe baza de cetatenie, nu etnie, nu confesiune, nu statut social. Da, poate sa scrie articole despre chestiune daca ofera informatii (si imagini) de la evenimentele incriminate. 🙂

Alin Cristea: Discutia nu ar trebui sa se poarte in registru confesional. Nici in registru etnic. Daca Adrian Cris ar scrie despre fratii romi, ar risca niste amenzi pentru discriminare, nu? :)  Daca Adrian Cris ar fi folosit o denumire a unor crestini dintr-un ajnumit cult, ar fi riscat sa fie amendat, asa cum a patit Gigi Becali in 2013.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s