Un comentariu pe contul Facebook al lui Virgil Cosma – 6 ianuarie 2019

Virgil Cosma: Oradea devine oraș european

http://infooradea.ro/ilie-bolojan-pentru-oradea-anul-2019-va-fi-un-an-al-santierelor-investitii-de-peste-150-mil-euro-in-urmatorii-2-ani

Alin Cristea: Dar care an, din mandatele magnificului Ilie Bolojan, nu a fost… an al santierelor?

Oras european?… Nu prea. Gunoaie sint inca peste tot. Iar problema accesibilizarii spatiilor publice pentru persoane cu disabilitati indica ca Oradea nu e oras european.

Mai e si problema iluminatului IN CENTRU

Nu numarul podurilor face un oras sa fie european.

Ioana Dragos Gajdó: Oradea ESTE DEJA ORAS EUROPEAN !

Alin Cristea: In comparatie cu… Petrosani?!… :))))

Ioana Dragos: Gajdó Alin Cristea in comparatie cu COVIRSITOAREA MAJORITATE A ORASELOR DIN TARA!

Alin Cristea: Probabil, nu am contestat asa ceva.

Ioana Dragos Gajdó: Alin Cristea cu respect va spun ca NIMIC din ce s-a facut,NU SE POATE FACE NICIUNDE PE LUMEA ASTA, FARA SANTIERE !!! Cit despre constructia de poduri , va contrazic in cor (cu respect again), impreuna cu alte sute sau poate chiar mii de oradeni, care folosim aceste poduri si drumuri expres sau sosele de centura.Ca mai sunt multe de facut,asa cum ati specificat in leg cu accesabilitatea pers.cu dizabilitati, ESTE ADEVARAT si acest aspect,cu siguranta ca el este stiut si luat in calcul de edilii orasului! Ar fi atit de fain daca am fi constructivi si am vedea in perspectiva si am stii sa punem umarul concret la bunastarea orasului nostru….fara sa ne pese de coloratura politica …fara polite sau rafuieli…parerea mea

Alin Cristea: Comentariul afisat de Ioana Dragos Gajdo nu are de a face cu comentariile mele. Mai ales ultima parte.

Comentatoarea Ioana Draos Gajdo nu s-a referit la cele trei aspecte pe care le-am mentionat: 1). Gunoiul, 2) Accesibilizarea, 3) Iluminatul in centru.

Ioana Dragos Gajdó: Alin Cristea cu respect , nu sunt comentatoare.!!!SUNT UN CETATEAN ONEST SI CU BUN SIMT ; PLATITOR DE TAXE! CA ATARE, IMI SUSTIN EDILII IN FIECARE DEMERS AL LOR,(indiferent de partidul din care fac parte) PLATINDU-MI LA TIMP TAXELE SI FIIND UN CETATEAN AL ACESTEI CETATI , CONVIETUIND CIVILIZAT SI IN BUNA EDUCATIE PRIMITA DE LA PARINTII MEI CIT SI DE LA LOCURILE UNDE AM CRESCUT ! De asemenea, daca ati fi avut minima buna intentie sa cititi cu atentie ce am scris , ati fi vazut ca am facut referire la opinia dvs., adica punctul 2 !!! Credeti-ma CA M-AM LOVIT DE ACEA PROBLEMA , (ACCESIBILITATEA PERSOANELOR CU DIZABILITATI) PERSONAL! Iar in ceea ce priveste comentariul meu IMI ASUM TOT CE SPUN.
NUMAI UN OM RANCHIUNOS, RAU INTENTIONAT,CIRCOTAS SI PIZMAS NU VA RECUNOASTE EVOLUTIA, CIVILIZAREA SI MODERNIZAREA CIT SI RIDICAREA NIVELULUI DE TRAI AL ORADIEI !!! Q.E.D.

Alin Cristea: 1. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo a inceput sa… TIPE. 2. In discutie nu era daca Oradea s-a dezvoltat, ci la ce nivel a ajuns. 3. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo foloseste in mod nelegitim formula Q.E.D. N-a demonstrat nimic.

Ioana Dragos Gajdó: Alin Cristea e adevarat , eu nu am demonstrat nimic. IN SCHIMB DUMNEAVOASTRA INSISTATI SA DEMONSTRATI CU ASIDUITATE CA ANII SI PARUL ALB NU INSEAMNA NEAPARAT INTELEPCIUNE SI NICI BUN SIMT !

Alin Cristea: 1. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo iar vorbeste prostii. 2. Am aratat DE CE Oradea nu poate fi numit deocamdata oras european – gunoaie, lipsa accesibilizarii, lipsa uneori a iluminatului IN CENTRU. 3. Ilie Bolojan e primarul Oradiei (sau, mai bine zis, prim viceprimarul Oradiei), dar nu primarul oradenilor. Cum Klaus Iohannis e presedintele Romaniei, dar nu presedintele romanilor. Relatia defectuoasa a institutiilor statale cu corpul cetatenesc ramine principala chestiune noneuropeana din Romania si din Oradea.

Ioana Dragos Gajdó: Alin Cristea …si,NU CRED CA VRETI SA TIP.Probabil nu va este proaspata definitia verbului a tipa , din moment ce il folositi gresit! In plus , daca aveti impresia ca sunteti subtil si insinuos , aflati ca nu sunteti decit un mojic si un mitocan …ca sa il citez pe kir Caragiale !

Alin Cristea: 1. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo nu doar ca TIPA, dar si jigneste. 2. Folosesc verbul „a tipa” asa cum doresc eu, in discurs in proza, in poezie sau in cintec. AICI, pe Facebook, se zice despre cineva care scrie multe cuvinte cu litere mari ca tipa. 3. Bineinteles, aceasta comentatoare MINTE; nu sint „un mojic si un mitocan”. 4. Discutia este despre ce nivel (european?) a dobindit Oradea. Am indicat 3 chestiuni care NU caracterizeaza Oradea ca fiind european – gunoiul, lipsa accesibilizarii, iluminatul public IN CENTRU (statuia lui Mihai Viteazul) uneori.

Ioana Dragos Gajdó: Alin Cristea aveti un comportament cu adevarat european ! imi.place cum insistati sa demonstrati ca vin vechi poate sa fie si otetul

Alin Cristea: A. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo nu are un discurs coerent. B. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo nu pare a sti ce inseamna standardele europene. C. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo nu pare a avea nici cultura dialogului, avind in vedere modul badaran in care se exprima intr-un perimetru conversational. D. Comentatoarea Ioana Dragos Gajdo nu e la subiect. DE AICI ar trebui sa inceapa europenizarea noastra – sa pricepem care e subiectul unei discutii intr-un spatiu public.

Ioana Dragos Gajdó: Alin Cristea acesta este spatiul/ peretele privat al prietenului meu V.Cosma !

Alin Cristea: Pagina de Facebook este spațiu public, nu privat, arata o decizie irevocabila a Inaltei Curti de Justitie si Casatie din 2013.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18726335-pagina-facebook-este-spatiu-public-nu-privat-arata-decizie-irevocabila-inaltei-curti-justitie-casatie.htm

Ioana Dragos Gajdó: Alin Cristea pina la urma TOTUL se reduce la cum va descrieti singur pe pagina dvs.GOLAN !!! 😅

Alin Cristea: Proasta rau mai e comentatoarea asta daca afirma ca, daca eu am scris ca sint golan (2017), asta inseamna ca sint… golan. IN 1990 ambasadorul nostru la Paris, Alecu Paleologu, s-a declarat ambasadorul golanilor.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s