Orlando Balaș: Fără penali în funcții publice, o inițiativă de însănătoșire morală a societății românești

„Fac un apel la Biserica Ortodoxă Română, la Biserica Greco-Catolică, Biserica Romano-Catolică, la toate cultele protestante și neoprotestante din România să sprijine inițiativa „Fără penali în funcții publice”, o inițiativă de însănătoșire morală a societății românești, în conformitate cu spiritul și litera credinței de la care aceste biserici se revendică.

Fac apel la aceste biserici să sprijine strîngerea semnăturilor necesare (peste 3 milioane, dacă se poate) inclusiv, dar nu numai, prin afișarea în biserică a listelor de semnături de susținere, prin apeluri către enoriași pe cale directă și indirectă, tipărită și audio-video, prin adunări publice organizate de reprezentanții lor, prin crearea unei stări de efervescență civică în societate și de emulație morală în rîndul organizațiilor civice, dar și politice, Pentru că nu poți sluji la doi stăpîni, nu poți fi și cu sufletul în rai și prieten sau complice al corupților.

Îi rog pe cei din lista mea să dea mai departe acest apel pentru a ajunge la reprezentanții cultelor din România, nu prin butonul de share, ci copiind pe pagina lor acest text și llnkul atașat. Mulțumesc!”

http://www.facebook.com/orlando.balas/posts/849602761831181

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s