Lansare concurs de finanţare YouthBank 2015

YouthBank Oradea are onoarea de a vă invita la conferinţa de presă care marchează lansarea concursului de proiecte pentru liceeni. Evenimentul va avea loc Joi, 5 Martie 2015, ora 11, în Sala Polivalentă a Fundaţiei Comunitare Oradea, la sediul Active Job Consulting, aflat pe Str. I.C. Brătianu nr. 58, cu intrare din Parcul I.C. Brătianu sau pe Str. Olteniei nr. 67.

Conferinţa are ca scop lansarea concursului de proiecte organizat de YouthBank şi adresat liceenilor din Oradea şi Salonta. Elevii de liceu pot aplica până în 20 martie 2015 pentru a primi susţinere financiară prin programul YouthBank în vederea implementării de proiecte cu impact în comunităţile din Oradea şi Salonta.

Fiecare proiect poate fi finanţat cu o sumă cuprinsă între 500 şi 2.000 de lei din fondul creat de cei 17 liceeni, care fac parte din echipa YouthBank Oradea.

Valoarea totală a fondului este de 15.462 lei, sumă atrasă prin acţiuni şi evenimente organizate de membrii YouthBank în perioada Decembrie 2014 – Februarie 2015, cât şi din contribuţia partenerilor financiari locali, VPK Packaging Group şi Celestica şi a partenerului nostru naţional, BRD – Groupe Societe Generale. Au mai contribuit la fondul YouthBank şi companiile Votrom, Madrugada.

La conferinţă vom oferi participanţilor detalii privind concursul de finanţare: Procedura de aplicare Criterii de eligibilitate şi criterii de selecţie Etape concurs de finanţare.
La eveniment vor lua parte reprezentanţi ai Fundaţiei Comunitare Oradea, coordonatorul local al programului, membrii echipei YouthBank Oradea, reprezentanţi ai partenerilor şi sponsorilor programului şi alte persoane interesate.

YouthBank Oradea este administrat de către un grup de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani şi urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni în scopul dezvoltării comunităţilor locale. Astfel, tinerii au acces la un cadru propice dezvoltării personale, dobândind abilităţi de leadership, comunicare, management de proiecte şi management financiar.

Pentru mai multe informaţii:

Iulia Dudaş
Coordonator program YouthBank Oradea

T.: (+4)0743.899.901
E.: oradea@youthbank.ro
E.: iulia.dudas@fundatiacomunitaraoradea.ro

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s