Alin Cristea în “dialog” (sic!) cu Alexandru Seres pe Facebook (3)

Replicile de mai jos au apărut la postarea lui Alexandru Seres pe Facebook din 4 iulie 2012, 11.30, care începea astfel: „După lovitura asta de stat în şezutul Anastasei, aştept o lovitură de cap în gura lui Băsescu.

Alin Cristea: Alta timpenie? Cite timpenii pe an aveti in agenda de lucru? Cit de prosti ne credeti? Nu ne putem raporta, actualmente, in spatiul public, decit la o persoana? Un popor poate produce si alt gen de discurs decit… ideologic.

Alexandru Seres: Nu stiu EI cate tampenii au in agenda, dar EU sigur mai am una: JOS REPUBLICA! VREM MONARHIE! :))))

Alin Cristea: Domnule Alexandru Seres, nu despre EI e vorba aici, ci despre DVS. Sint cetatean al Oradiei care citesc cu cea mai mare ingrijorare TIMPENIILE pe care le produceti pe Facebook.

Alexandru Seres: Păi dacă sunt tâmpenii, de ce-ţi mai strici ochii? Citeşte şi tu nişte Aristotel, Platon…

Ioan Szabo Kovari: Reteta succesului 30% ironie, 20% servitute, 50% adevar

Alin Cristea: Domnule Alexandru Seres, va invit sa tratati cu seriozitate chestiunile pe care le ridic in spatiul public. Sinteti o persoana publica care nu ar trebui sa-si permita orice fel de replici in spatiul public. Ca cetatean oradean, sint nemultumit de modul in care evitati polemica in spatiul public. Regret ca am votat USL la alegerile locale.

Alexandru Seres: Domnule Alin Cristea , va invit sa lasati prostiile. Aici suntem pe facebook.

Alin Cristea: Domnule Alexandru Seres, faptul ca sintem pe Facebook nu ne scuteste sa fim mai putin onesti si creativi. Facebook este un spatiu public, DE ACEEA ati afisat AICI mai multe imagini care il ironizeaza pe Traian Basescu. In ceea ce ma priveste, nu vad ce prostii am spus. Dimpotriva, am avansat citeva IDEI: 1) A vorbi, paranoic, doar despre o persoana, este o greseala; 2) O persoana publica, cum sinteti – consilier al primarului si in echipa redactionala a revistei Familia – nu isi poate permite orice fel de replici in public; 3) IDEILE conteaza, chiar (sau MAI ALES) pe FAcebook. Asadar, domnule Alexandru Seres, va invit sa tratati cu seriozitate aceste chestiuni.

Alexandru Seres: Declar că afirmaţiile mele din capul acestei discuţii, privitoare la Anastase şi Băsescu, sunt metaforice, precum şi ironice, constituind, în lipsa ghilimelelor de rigoare, un plagiat grosolan după Platon şi Aristotel (via Heidegger). Aviz gospodinelor!

Alin Cristea: Domnule Alexandru Seres, declaratiile din aceste zile sint de obicei suspecte… Insa, evident, dvs. ati facut uz nu de declaratii in primul rind, ci de un discurs vizual, pe care l-am remarcat, in sens negativ, la dvs. si cu alte prilejuri. Replicile, mai mult sau mai putin inteligente, de tip licean, nu va absolva de responsabilitatea demersurilor dvs. publice.

Alexandru Seres: Hai, Aline, las-o baltă, că e cald.

Alin Cristea: Nicidecum. 🙂 Nu obisnuiesc sa ma implic intr-o polemica ca la primul semn de fierbinteala sa o las balta…

Tudor Cristea: Domnule Cristea, aveţi grijă, mânia naşte cacofonii!…

Alin Cristea: Domnule Tudor Cristea, despre a cui manie vorbiti?… Ignoranta naste… presupozitii. Presupozitiile sint termitele relatiilor / dialogului…

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s