Festivalul de Film de Animaţie Metrion – MAFF 2010

Organizatorii festivalului din acest an sînt PIHE – Asociaţia pentru Tineri şi Studenți din Partium şi Asociaţia Metrion, finanţatorii principali fiind Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Direcţia Judeţeană pentru Tineret Bihor şi Szülőföld Alap.

Organizatorii au spus că pentru acest festival se poate mulţumi în mare parte şi Universităţii Creştine Partium, fiindcă ideea organizării unui eveniment în jurul zilei mondiale a animaţiei provine de la departamentul de arte vizuale din această instituţie.

Programul Festivalului:

http://maffestival.ro

Deschiderea oficială a MAFF-ului are loc miercuri, 27 octombrie 2010, ora 19.00 la Cinema Libertatea, dar organizatorii, precum şi anul trecut, au dorit să evite formatul oficial – în loc de un discurs, festivalul va începe cu un program muzical interesant, o coproducţie a unui cor şi un vj (video jokey).

După aceasta va rula filmul animat de lung metraj Vals cu Bashir – Waltz with Bashir. Animaţia regizorului Ari Folman, cu nominalizări şi premii de prestigiu, a fost nominalizată la Oscar în 2009.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s